Kučerka na horách

Hned se začátkem ledna jsme se my, žáci 5.-9. tříd, vydali na čtrnáctidenní ozdravný pobyt do Karlova v Jeseníkách, který se zde konal již poněkolikáté. 
Všichni jsme se sešli v poledních hodinách na parkovišti u školy, abychom po dvou hodinách cesty autobusem vystoupili před nádherně zasněženou chatou Mendelu.
První den jsme zůstali schovaní v teple a vzájemně se poznávali. Druhý den z rána už jsme  ale vyrazili na kopeček nedaleko ubytovny a začali se seznamovat s lyžemi a snowboardy. Poté už jsme se skoro každý den dvakrát vydávali na svah, abychom si společně užili spousty zábavy a něco nového se naučili. Kromě toho jsme po večerech hráli hry a došlo i na několik povedených diskoték.
Ve čtvrtek jsme si zajeli na výlet na bazén a po cestě zpět jsme se stavili na malý nákup. V sobotu jsme vyrazili na celodenní výlet do Karlovy Studánky kde jsme si zahráli zábavnou hru Vyfoť to!. A v neděli už nás nečekal žádný program a už jsme jen odpočívali. 
Druhý týden na nás již začala doléhat únava a proto jsme několikrát lyžování vynechali. Volný čas jsme si krátili například besedou se členem horské služby. Ve čtvrtek jsme si opět užili ve wellness centru v Bruntále. V pátek přišel čas na závěrečný slalom a večerní rozlučkovou diskotéku. Celý pobyt nám utekl opravdu rychle a najednou už byl čas na návrat. V odpoledních hodinách jsme se vrátili zpět do Ostravy. Pobyt jsme si všichni užili a těšíme se na příští rok. Žáci z Kučerky
[nggallery id=284]

No Comments Yet.

Komentujte